Fraim Kozijnen

Deuren

U KRIJGT GEEN TWEEDE KANS VOOR

Een eerste indruk

Een moderne deur is het pronkstuk van elk kantoor, elke flat en elk huis. Buitendeuren vormen een essentieel onderdeel van het schrijnwerk en zijn medeverantwoordelijk voor de energie-efficiëntie van het hele gebouw. Binnendeuren zijn cruciaal voor het ergonomisch gebruik van de ruimte.

FRAIM biedt een ruim assortiment buiten- en binnendeuren van verschillende materialen, waaronder PVC. Bovengemiddelde prestaties, thermische en akoestische isolatie en weerstand tegen schadelijke stoffen zorgen voor producten die veelzijdige voordelen bieden.

Isolatie

Buitendeuren worden gekenmerkt door een grotere weerstand tegen warmteverlies en vormen tevens een veilige barrière tegen lawaai en ongenode gasten. Kies voor kwaliteit, design en betrouwbaarheid. Kies een toegangsdeur die geen energie verspilt.

Kleuren & styling

U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen. PVC (kunststof), aluminium of hout, de keuze is aan u. 

Extra’s

De schoonheid en functionaliteit van de ramen zal worden benadrukt door een aantal beschikbare accessoires zoals handgrepen, trekkers.

Play Video

Kenner van kozijnen

Aluplast kunststof kozijnen van FRAIM, hoge kwaliteit en betaalbaar, voor bedrijven en particulieren

FRAIM kozijnen is hét adres voor Aluplast kunststof kozijnen. Hier kunt u alle informatie vinden over onze hoogwaardige kozijnen.  Wij produceren en leveren kunststof, houten en aluminium ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien, voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Onderhoudsarm en mooie uitstraling

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aangezicht van uw woning of kantoor en vormen daardoor een belangrijk onderdeel van het geheel. Steeds vaker wordt er gekozen voor Aluplast kunststof kozijnen vanwege de volgende karakteristieken: zeer onderhoudsvrij, uitermate isolerend en beschermend tegen inbraak. Bovendien wordt het uiterlijk van kunststof steeds mooier in vergelijking tot vroeger en is soms nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 50 kleuren. De beste prijs/kwaliteitverhouding vind u hier!