Fraim Kozijnen

Over FRAIM

Duurzaam wonen.

De voordelen van

FRAIMO Kozijnen

 Ons assortiment

Kunststof kozijnen

Wij leveren zowel maatwerk als voorraad artikelen van Aluplast, Gealan en Salamander. Leverbaar in ruim 50 kleuren. Topkwaliteit voor een scherpe prijs en al geleverd vanaf enkele werkdagen. De snelste leverancier van de Benelux!

Houten kozijnen

Ook voor houten kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Al uw maatwerk hardhouten kozijnen met of zonder glas, vaak geleverd binnen 6-8 weken en in de gewenste kleur.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen en deuren worden steeds populairder. Deze trendy kozijnen kunnen wij als maatwerk al leveren binnen 6-8 weken.

Kenner van kozijnen

Aluplast kunststof kozijnen van FRAIMO, hoge kwaliteit en betaalbaar, voor bedrijven en particulieren

FRAIMO kozijnen is hét adres voor Aluplast kunststof kozijnen. Hier kunt u alle informatie vinden over onze hoogwaardige kozijnen.  Wij produceren en leveren kunststof, houten en aluminium ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien, voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Onderhoudsarm en mooie uitstraling

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aangezicht van uw woning of kantoor en vormen daardoor een belangrijk onderdeel van het geheel. Steeds vaker wordt er gekozen voor Aluplast kunststof kozijnen vanwege de volgende karakteristieken: zeer onderhoudsvrij, uitermate isolerend en beschermend tegen inbraak. Bovendien wordt het uiterlijk van kunststof steeds mooier in vergelijking tot vroeger en is soms nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 50 kleuren. De beste prijs/kwaliteitverhouding vind u hier!

 
Play Video

Kenner van kozijnen

Aluplast kunststof kozijnen van FRAIM, hoge kwaliteit en betaalbaar, voor bedrijven en particulieren

FRAIM kozijnen is hét adres voor Aluplast kunststof kozijnen. Hier kunt u alle informatie vinden over onze hoogwaardige kozijnen.  Wij produceren en leveren kunststof, houten en aluminium ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien, voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Kozijnen

Deuren

Beglazing

Toebehoren